Tidigt tips av H3

13.06.2015 20:48

Det kommer bli en riktigt intressant säsong i H2, men samtidigt blir det en spännande upplaga i H3. Vi tänkte försöka ge oss på en tidig tippning av den serien.


1. KFUM Titans

En nybildad förening av KFUM Norrköping som värvar fantastiskt i H3-mått. Kan faktiskt gå igenom serien och vara lika överlägsna som Linköping Legends var förra säsongen. Med det sagt så menar jag inte att de håller samma kvalité, men känslan är att serien är lite sämre iår.


2. IBK Succé

Ubbe Nilsson, Marcus Lindell och Lino Ferrari kommer tillsammans leda laget kommande säsong och gör för tillfället allt för att få ihop ett slagkraftigt lag. Lino kommer eventuellt "dubbla" och köra både IBF Norrköping och ha en spelade tränarroll i IBK Succé. Klara nyförvärv är i dagsläget Eric Nilsson och Robert Jonsson. Jag har en känsla av att IBK Succé kommer ställa upp med ett äldre garde.


3. IBF Antvarden

IBF Antvarden kommer vara ett lag som slåss om en plats till H2, och besitter ett slagkraftigt lag. Iallafall hade man det förra säsongen och jag tror de kommer vara minst lika starka nästa.


4. KFUM Norrköping IBK

Detta lag kommer bestå av duktiga juniorer i KFUM Norrköpings organisation. De är riktigt bra, och det kommer räcka till en fin placering.


5. Boxholm IBK

Boxholm har en trio som spelade i Mjölby förra säsongen. Kommer de hem? Isåfall blir de en riktig utmanare till en topplats.


6. IBF Norrköping Ungdom


7. IBK Åtvidaberg


8. Mjölby IBF


9. Linköping IBS


10. Boets IK


11. Finspång IBK


12. Mantorp IBK


Vad tror ni?

Kommentera gärna i forumet. Skriv gärna om vad som händer i Silly Season.


/Indibandizmurfs 

Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.