Spelare lämnar Solfjäderstaden

29.05.2014 10:41

I tider då konkurrenterna (främst IBF Norrköping och Mjölby) värvar för fullt så står det nu klart att Solfjäderstaden tappar två av sina framträdande spelare. Jonathan Brehmer-Thudén lämnar Fjädern för att återvända till sin moderklubb Borensberg IBC och Lucas Pettersson lämnar för IBK Succé

 

Förra säsongen spolerades av en korsbandsskada för Brehmer-Thudén och till höst väntas han göra comeback, men då i Borensberg IBC som därmed värvat en riktigt bra spelare. Succé får även dom hem en toppspelare till nästa säsong i form av Lucas Pettersson.

 

Vi väntar fortfarande på att Fjädern ska presentera en ny stor värvning snart, då man spänt bågen ordentligt inför framtiden då målsättningen är att föreningen ska befinna sig i allsvenskan inom tre säsonger. Hittillls har man plockat hem Didrik Karlsson från allsvenska Åby och John Fransson som var lagkapten för Rimforsa IF förra säsongen. På förlustkontot finns numera Lucas Pettersson och Jonathan Brehmer-Thudén. Det ryktas även om att Linus Pettersson och Gunnar Nilsson lämnar.

 

/Glazögonzmurfen

Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.