Inför: fredagsmatcherna

13.11.2015 18:02


Förra omgången var jag inte inom Sveriges gränser och kunde därför inte skriva ihop några inlägg, men nu är vi åter igen. Ikväll spelas fyra matcher varav en match blir en ren seriefinal.


FBC Linköping leder serien med full pott, och i våra ögon är IBF Norrköping deras största utmanare. IBF Norrköping tar ikväll emot ett svagt Borensberg IBC, och vi förväntar oss ingenting annat är 3 poäng. Borensberg blev något uppskrivna inför denna säsong, men har inte riktigt svarat upp till de höga förväntningarna och ligger på nedflyttningsplats. Man har hela 7 poäng upp för att placera sig på en riskfri plats. IBF Norrköping tappade poäng senast och förstår nog allvaret och har inte råd att förlora så många fler poäng nu.

Vi tror matchen slutar:
IBF Norrköping - Borensberg IBC   10-3


BK Vingen tar emot ett svajligt Rimforsa IF. Rimforsa blandar och ger, och förlorade senast mot Bergs IK efter en trygg 7-2 ledning en bit in i andra perioden. I deras bästa stunder är de otroligt bra, men de verkar ha en låg lägstanivå. I dagens match tror jag dock inte man kommer förlora mot ett BK Vingen som gjort bra ifrån sig i säsongsinledningen. Jag tror dock inte Vingen lyckas ta poäng i denna match.

Vi tror matchen slutar:
BK Vingen - Rimforsa IF   6-9


Bergs IK är nog seriens största överraskning och har gjort väldigt bra ifrån sig. Ikväll tar de emot ett Linköping IBK Ungdom som har börjat ta några poäng här och där. Jag tror dock inte man har något att säga till om i denna match mot Bergs IK. Bergs IK tar sin sjätte seger för säsongen och hakar på toppen. Linköping IBK Ungdom är ett nummer för litet här.

Vi tror matchen slutar:
Bergs IK - Linköping IBK Ungdom   12-4


/Indibandizmurfs


Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.