Inför: Fredagsmatcherna

23.10.2015 18:30

Här kommer lite uppsnack inför kvällens matcher. Omgångens match spelas på söndag då Solfjäderstaden IBK tar emot Linköping Legends.


IBF Norrköping får ses som stora favoriter mot sina IBF-konkurrenter, IBF Linköping. IBF Norrköping kommer med ett starkt lag, om inte det bästa möjliga. IBF Linköping saknar Daniel Johansson och kommer få det tufft. Jag tror att IBF Norrköping kommer bli största utmanaren till FBC Linköping i kampen om seriesegern efter att man hämtat in Sjödin och Pettersson.

Vi tror matchen slutar:
IBF Norrköping - IBF Linköping   9-3


Serieledaren FBC Linköping tar emot seriejumbon Söderköping IBK. Det kan inte annat än sluta i en storseger, kanske säsongens största? FBC Linköping kommer med ett otroligt starkt lag igen, och kommer troligen få möta en köttmur som kommer försöka satsa på kontringar. Men jag ser som att det är mindre än 1% chans att Söderköping tar poäng i denna match.

Vi tror matchen slutar:
FBC Linköping - Söderköping IBK   14-2


Mjölby IBK har haft det tufft ett par omgångar nu, och tappat kontakten med absoluta toppen. För att ändå placera sig på en topplacering denna säsong krävs vinst i detta Linköping IBK Ungdom som inte tagit några poäng än. Jag tror Mjölby kommer ta en klar seger.

Vi tror matchen slutar:
Mjölby IBK - Linköping IBK Ungdom   10-4


Borensberg har haft en tuff start på sin debutsäsong i division 2 med endast en seger på de första fyra matcherna. Nu ställs man för en ny tuff utmaning, då man tar emot säsongens succélag, Bergs IK. Jag tror det kommer bli många utvisningar, och det kommer gynna Bergs IK som varit grymma i dessa spelformer. Det kommer även avgöra matchen.

Vi tror matchen slutar:
Bergs IK - Borensberg IBC   8-5


/Indibandizmurfs

Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.