Inför: Omgång 5 (fredagsmatcherna)

15.10.2015 21:11


Imorgon fredag drar omgång 5 igång med fyra nya matcher, varav tre matcher känns lite tuffare än den fjärde.


Vi tror Solfjäderstaden IBK kommer vinna ganska enkelt över Söderköping IBK, som kommer få rikta in sig på matcherna mot konkurrenterna i bottenstriden. Solfjäderstaden känns alldeles för starka för Söderköping IBK. Inget av lagen har lagt någon laguppställning än, men utgår från att Solfjäderstaden kommer ha i princip ordinarie laguppställning. Då spelar det ingen roll vad Söderköping kommer med. Ni kan fortfarande tippa hur ni tror matchen slutar.

Vi tror matchen slutar:
Solfjäderstaden IBK - Söderköping IBK   9-2


Linköping Legends tar emot ett starkt Rimforsa IF som presterat väldigt bra resultat senaste matcherna. En intressant duel denna match är den faktor att Jonas Karlsson möter storebror Mikael Karlsson. En intressant brödraduell som jag tror slutar i vinst för storebror. Rimforsa ser ut att sakna en del spelare till denna match, och Legends har fått tillbaka några spelare sedan matchen mot Mjölby IBK då man saknade några gubbar. Jag tror ett Rimforsa med fullt manskap skulle kunna rubba Legends, men inte nu när de saknar spelare. Legends är bra i Boxplay, och Rimforsa har inte övertygat i Boxplay. Så var försiktiga med utvisningarna.

Vi tror matchen slutar:
Legends - Rimforsa IF   8-6


IBF Norrköping har stått över omgång 3 och flyttat sin match i omgång 4, och kommer till spel med ett jäkla sug. De har bara spelat två matcher och förlorade sin senaste. Så jag tror det dessutom kommer vara en revanschsuget lag vi får se. IBF Norrköping har ju dessutom värvat Mattias Sjödin och Mathias Pettersson som verkar vara spelklara till denna match. Dock finns ingen laguppställning ute, så vi vet inte om de är med eller inte. Mjölby har två raka oavgjorda med Solfjäderstaden och Legends nu, och längtar efter en ny trepoängare. Båda lagen är i stort behov av dessa poäng för att hänga med i toppen.

Vi tror matchen slutar:
IBF Norrköping - Mjölby IBK   6-5


Bergs IK - FBC Linköping är omgångens match och ett inlägg om den matchen kommer imorgon.


/Indibandizmurfs

Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.